SERVIS I PRODAJA HIDRANTSKE OPREME

Posjetite nas u našem servisu u ulici Meše Selimovića br. 18.  Za sve informacije stojimo vam rado na usluzi na tel. br. 066 710 512, rukovodioc servisa Janković Goran.

Nudimo vam tehnološka rješenja visokog kvaliteta iz oblasti ...

Hidrantska mreža

Specijalizovani smo za merenje i kontrolu protoka i pritiska vode u hidrantskoj mreži sa izdavanjem stručnog nalaza. Ispitivanje vatrogasnih creva na hladni vodeni pritisak kao i izgradniu i savetovanjem u izgradnji hidrantske mreže. Merenje pritiska i protoka vode u hidrantskoj mreži vrši se na 12.mjeseci . Prodajemo kompletnu hidrantsku opremu i dodatnu opremu za hidrante.

Hidrantska mreža za gašenje požara skup je cjevovoda, uređaja i opreme kojima se voda od sigurnog izvora dovodi do štićenih prostora i građevina.

Za zaštitu objekata projektuju se i izvode vanjske i unutarnje hidrantske mreže. Kod cjevovoda vanjske hidrantske mreže postavljaju se nadzemni ili podzemni hidranti.

Upute građanima: 

Ukoliko se neki od hidranata nalazi u blizini, ili ispred vaše kuće, održavajte ga uvijek urednim i čistim te lako vidljivim i dostupnim. To se posebno odnosi na podzemne hidrante koje nemojte nikada zatrpavati zemljom. To vam je u interesu jer će u slučaju požara vama prvo zatrebati i mogao bi imati odlučujuću ulogu u spašavanju vaše imovine. Ako sami primijetite oštećenja ili neispravnost, javite nam radi popravke.

Scroll to Top